luni, 23 iunie 2014

Clarvăzătoarea Maria S. declară că magia albă se bazează pe cunoaşterea legilor misterioase ale Universului



Doamnă Maria S., sunteţi o recunoscută clarvăzătoare şi astrolog, medium de la noi, cu multe realizări şi premii internaţionale, căutată şi care are un cuvânt important de spus în arta magiei. De ce preferaţi aceste domenii?
Pentru că sunt extrem de interesant şi utile pentru oameni.
Haideţi să le luăm pe rând. Vreţi?
De acord. Uite, astrologia mi se pare intens mediatizată şi foarte penetrantă în vieţile noastre.
Ne influenţează mult?
Enorm, pot spune.  V-aş propune o mică descriere a semnelor zodiacale. Sunt patru semne zodiacale: de foc, de pământ, de aer şi de apă. Semnele de foc: Berbec - Leu - Săgetător. Acestea sunt semne puternice, energice, energetice, explozive, vulcanice. Sunt entuziaștii, încrezătorii în viitorul lor. De multe ori sunt aventurierii, liderii și inovatorii. Ei tind să-şi ardă viața la ambele capete și să-și neglijeze sănătatea sau siguranța. Sunt mereu în fierbere și nerăbdători. Obstacolele și întârzierile îi fac furioşi. Lipsa lor de sens practic îi fac să depindă puternic de semnele de pământ în ceea ce priveşte necesitățile vieții de zi cu zi.
Şi semnele de pământ?


Semne de pământ: Taur - Fecioara – Capricorn. Sunt semnele cele mai atașate de material. Cei din aceste semne au dezvoltat un mare simț practic. Sunt precauți și poţi să pui bază în totalitate pe ei. Cu toate acestea, le lipsește imaginația. Ştiu cum să aplice ordinele de semne de foc, pun în aplicare ideile de semne de aer și realizează visele semnelor de apă.
Dar ce ne puteţi spune despre semnele de aer?
Semnele de aer: Gemeni - Balanţă – Vărsător. Sunt semne ale intelectului, gândirii și comunicării. Fără ele, nicio aplicare a facultăților mintale nu ar fi posibilă: nici discursuri, nicio amintire, nicio ocazie în plus de a critica diversele categorii ale înțelegerii de sine. Ca şi semnele de foc și apă, semnele de aer au nevoie de semnele de pământ pentru a realiza proiectele lor.
Au rămas semnele de apă!
Da, semnele de apă: Rac - Scorpion – Peşti. Acestea sunt semne emoționale, capabile de iubire, compasiune sau ură cu intensitate egală. Sensibilitatea lor poate interveni pentru a modera ideile îndrăznețe ale semnelor de aer, un prea mare simţ practic și materialist al semnelor de pământ și entuziasmele excesive ale semnelor de foc. Datorită capacităţilor lor imaginative, semnele de apă alimentează omenirea cu poezie, misticism şi date noi pentru inconştientul colectiv.
De ce credeţi că oamenii sunt interesaţi de astre? De ce se duc la vrăjitoare sau medium? De ce sunt atraşi de magie, în general?
De la începutul lumii, oamenii au fost interesaţi de ceea ce se întâmplă deasupra capetelor lor, de baletul neîncetat al planetelor vizibile şi invizibile.
Foarte repede, au legat vicisitudinile vieții lor la interacțiunea dintre toate elementele Universului.
Treptat, datorită progreselor realizate în astronomie, studiul acestor  imense mase cereşti, mai ales ciclul poziției lor în raport cu calendarul, au pus bazele astrologiei.
Studierea astrelor ne determină oare cunoaşterea destinului?
Studiul influenței astrelor asupra comportamentului sau destinul persoanei sau grupurilor sociale prin temele lor astrale, astrologia a dat naștere la horoscop sau la astrogramă.
Dar oamenii cred în astre?
Toată lumea spune că nu crede într-adevăr, dar aproape toată lumea le consultă.
Ca şi pe vrăjitoare!
Exact, oamenii fac asta de mii de ani şi vor continua, deoarece misterul îi atrage, ca şi ideea de a-şi cunoaşte viitorul. Magia a cunoscut în zilele noastre o adevăratănebunie, în special în rândul tinerilor. Filme de succes cum ar fi Harry Potter, Lord of the Rings, sau serialul de televiziune american "Charmed", și o mulțime de jocuri video la modă fac din magie un subiecr de atracţie în plus. Vrăjitoarele, clarvăzătoarele şi medium sunt curtate şi au rezultate pozitive, sunt adulate tocmai pentru că au capacitatea de a ajunge în dimensiuni unde oamenii normali nu au niciodată acces.
Spre deosebire de magia neagră, care face mult rău, magia albă este benefică şi utilă oamenilor pentru totdeauna, credeţi-mă!
Până unde merge actul magiei?
Actul de magie adevărată merge mult dincolo de granițele imaginației romantice, este sigur. Magia și arta de a o practica se bazează pe cunoașterea legilor misterioase, dar perfect perceptibile pentru persoanele iniţiate care influențează cursul evenimentelor. Ele sunt de cele mai multe ori considerate că acționează asupra unei situații, cât şi, uneori, asupra minţii cuiva.
În sens negativ?
Depinde de ce-şi propune clarvăzătoarea sau acel medium, de ce oferte are din partea clienţiolr săi. dacă face rău, atunci avem de-a face cu magie neagră. În sens invers, este magia albă! Lucrurile sunt clare.
Magie albă este răspunsul la o anume agresiune și la forțele negative legate de ritualuri de magie neagră și luciferică. Spre deosebire de magia neagră, folosită pentru a face rău, magia albă are scopul esenţial de a apela forțele bune, pentru dragoste, bucurie și fericire, pentru a proteja și a lupta cu dificultățile întâlnite în viața de zi cu zi, vă ajută pentru a atrage înțelepciunea și buna judecată, norocul, dragostea, fericirea ... Magia albă are scopul de a schimba forțele care vă manipulează şi pe care nu le puteţi controla.
Se foloseşte de vibraţii?
 Da, magia albă utilizează vibraţiile pozitive, în scopul de a face o schimbare pozitivă semnificativă în viaţa dumneavoastră.
Ce sunt invocaţiiile şi la ce sunt ele folosite?
Invocațiile sunt folosite de noi pentru a apela spiritele. În general, se invocă mai ales ființe benefice pentru care se fac cereri (de exemplu, zei și zeițe, îngeri, ghizi spirituali sau spiritele elementelor).
Dar nu se invocă şi morţii?
Ocazional, mai multe vrăjitoare și vrăjitori invocă, de asemenea, pe cei morți în scopul de a avea noutăţi de la cei dragi care au murit și pentru a li se cere sfatul. În unele cazuri, se poate invoca, de asemenea, un demon sau un alt spirit rău, pentru a-l alunga sau înfrânge, dar se întâmplă foarte rar.
Este o artă specială? Puternică?
Arta de invocare este utilă și puternică, dar uneori este un domeniu riscant al vrăjitoriei, recunosc. Invocarea îngerilor este în mod normal inofensivă. Invocarea zeilor sau elementelor este, în general, fără niciun pericol.
Ce ar reprezenta totuşi un pericol real pentru o vrăjitoare?
A invoca alte tipuri de spirite imprevizibile, de exemplu, fantome și creaturi mitice (cum ar fi zânele) poate rezerva surprize în cazul în care acest lucru nu se face cu grijă. Aceste spirite se pot simţi insultate sau amenințate atunci când se invocă; uneori intențiile și starea lor de spirit poate fi, de asemenea, destul de incompatibilă cu munca pe care expertul dorește să o realizeze.
Demonii sunt însă evitaţi la invocare de către vrăjitoare?
Despre invocarea demonilor, acesta este o acţiune extrem de periculoasă pe care orice vrăjitoare ar trebui să  o utilizeze în caz de necesitate extremă.
Ca medium, v-aţi întâlnit cu situaţii dificile?
Da, fireşte, numai că dincolo de pierderea unei energii considerabile, prefer să nu comentez. Am dus totuşi cazul la bun sfârşit, cu orice risc! Asta conta, la urma urmei.
Într-adevăr. Mulţumesc pentru acest interviu şi vă urez mult succes în continuare.
Mulţumesc şi eu.


                                   Interviu realizat de Marian Deaconu



Contact: 0720.808118
Vizitaţi şi pagina ei de pe siteul www.vrajitoarero.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu