miercuri, 19 martie 2014

Un site superb, căutat de străini şi foarte nou: www.vrajitoareledinromania.ro



O nouă provocare publicistică din parte noastră, după cunoscutele şi apreciatele siteuri www.vrajitoarero.com  şi www.vrajitoare-online.com.
Acum, într-o prezenţă grafică de excepţie şi cu un conţinut variat, www.vrajitoareledinromania.ro  tinde să atragă în cel mai scurt timp clienţii străini care se interesează îndeaproape de fenomenul magiei din România şi de vrăjitoarele autohtone, pe care le consideră profesioniste şi ca ultima lor salvare.
Dar ei au şi un alt motiv real de bucurie, deoarece acest site poate fi tradus, la un simplu click,  în 50 de limbi, ceea ce facilitează imediat înţelegerea şi comunicarea.


Vrăjitoarele de elită de la noi, printre care se numără regina magiei albe Maria Câmpina şi fiica acesteia, Ioana Sidonia, Brăţara, Vanessa şi multe altele, apreciază realizarea noastră.
Vă invităm să fiţi parte la acest proiect valoros.
Un alt motiv  de interes pentru promovarea vrăjitoarelor îl reprezintă posibilitatea de a avea un banner uriaş şi bine realizat din punct de vedere compoziţional, atractiv, realizat contra cost de profesionişi dar şi bannere mici, după placul fiecăruia.
Redacţia siteului www.vrajitoareledinromania.ro  este însă deschisă la orice propunere care ar fi în interesul comun!
Nu ezitaţi şi înscrieţi-vă în acest demers publicistic care vă poate aduce satisfacţiile dorite!

                                                                       Marian Deaconu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu