joi, 6 martie 2014

Tămăduitoarea Monica



Tămăduitoarea Monica este una dintre cele mai experimentate din ţara noastră şi a reuşit să aibă rezultate remarcabile în domeniul magiei într-un timp foarte scurt.
A fost remarcată pentru prima oară de către celebrul Ion Ţugui. Acesta a văzut foarte repede în ea un adevărat talent, a încurajat-o şi susţinut-o să se perfecţioneze pe calea complexă a magiei.
Doamna Monica se trage dintr-o familie în care toate femeile sunt vrăjitoare recunoscute iar harul său nu este deci întâmplător. Moştenirea preţioasă o duce mai departe cu multă pasiune şi roadele sunt pe măsură, căci a rezolvat foarte multe cazuri complexe, unele dramatice, cărora nimeni nu le mai acorda vreo şansă.


Tămăduitoarea Monica, prin puterile ei, poate să aducă persoana iubită înapoi, chiar şi de la mare distanţă, dezleagă de farmece sau vrăji, aduce spor în casă, cuplu şi familie, vă scapă de boli incurabile, de beţie, droguri şi jocuri de noroc, scoate argintul viu etc.
Este expertă în tarot şi vizionează printr-un glob magic trecutul, prezentul şi viitorul cu mare acurateţe.
Dacă vă aflaţi într-un impas major, atunci căutaţi-mă şi negreşit vă voi ajuta. Garantez reuşita şi calitatea lucrărilor mele!
Pentru luna martie v-am pregătit cele mai secrete ritualuri cu care vă pot rezolva sută la sută.

Contact: 0763.562700
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu