marți, 15 aprilie 2014

Vrăjitoarea Rodica Gheorghe, cunoscută în întreaga lume



Vrăjitoarea Rodica Gheorghe, unica fiică a celebrei vrăjitoare a familiei Ceauşescu, Mama Omida, lidera incontestabilă a vrăjitoarelor din România şi din Sud-Estul Europei, cea mai autentică vrăjitoare, recunoscută de toate canalele de televiziune şi de presa scrisă, singura vrăjitoare din România invitată la cel mai mare concurs al vrăjitorilor din lumea întreagă ţinut în Ucraina, unde prin harul şi priceperea ei moştenite de la mama sa a obţinut locul 3 în lume, vine în ajutorul dvs. cu cele mai puternice descântece şi ritualuri, necunoscute de nicio vrăjitoare din România.
Este cunoscută în întreaga lume datorită seriozităţii şi interesului ei faţă de clienţi. Dacă credeţi că v-a părăsit norocul,  că vi se întâmplă lucruri inexplicabile,  că sunteţi decepţionat în dragoste, dacă doriţi să întoarceţi persoana iubită, dezbinări familiale, boli venite numai din farmece, alcoolism, impotenţă, epilepsie, frică, coşmaruri, sau dacă aţi fost decepţionaţi de alte vrăjitoare, apelaţi cu încredere la mine şi nu veţi regreta.


În atenţia cititorilor
În presa scrisă sau în toată mass-media, apar frecvent diferite vrăjitoare cu numele de Rodica! Nu vă lăsaţi induşi în eroare, eu niciodată nu voi folosi decât numele meu integral, Rodica Gheorghe, nicidecum numai prenumele de Rodica.
Doriţi talismane protectoare şi apărătoare de rău? Talismanele descântate şi făcute de mine sunt cele mai puternice din ţară!

Contact: 0744.751183,  0767.102335, 021.3528131

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu