duminică, 13 aprilie 2014

Nu l-am lăsat ca alcoolul să-l distrugă



M-am căsătorit din dragoste, cu un băiat pe care îl cunoşteam din copilărie. Pe lângă faptul că eram vecini, am fost şi colegi de clasă. Ne înţelegeam foarte bine şi întotdeauna l-am iubit. El a fost mereu jumătatea mea, aşa am considerat.
Este un bărbat vesel, spiritual şi plin de umor, optimist, minunat. Dar are un viciu pe care nu l-am sesizat de la început: îi place să bea.
Am crezut că este ceva ocazional, ştiţi bine cum se întâmplă, cu prietenii la un meci, la o terasă sau într-un club. Pentru că acasă, o făcea extrem de rar şi numai la masă, nu mai mult de un pahar de vin sau de ţuică.
De la o vreme însă, soţul meu s-a schimbat foarte mult în rău şi a început să bea cu adevărat fără limită. Şi numai alcool puternic. Era deplorabil, dezgustător în special când se îmbăta. M-am temut. Neliniştea mea pornea însă şi din faptul că-mi era drag, căci nu doream să ajungă rău, pe drumuri greşite şi să-l pierd.


Sunt de părere că familia reprezintă totul în viaţă şi că pentru ea, ai datoria sfântă de a lupta. Eu aşa am procedat! Nu puteam să ignor sub nicio formă apucăturile lui şi doream să fie un om responsabil, de care aveam nevoie şi pe care să mă bazez. Şi, ah, nu era uşor. Sau nu mai era...
Băutura asta efectiv îi lua minţile bietului meu soţ. Simţeam că puteam să-mi risc căsnicia lăsându-l să se nenorocească cu alcoolul. Şi da, trebuia neapărat să fac ceva.
Am hotărât ca în acest demers important să fiu ajutată de doamna Elena. Pe dânsa am căutat-o disperată şi am avut toată speranţa că voi ajunge pe mâini bune, magice.
Din fericire, nu m-am înşelat. Îmi era teamă de viitor. Tămăduitoarea Elena mi-a cerut să aduc diferite lucruri de-ale soţului meu şi elemente personale (păr, unghii etc.), cu care a făcut descântece şi vrăji în scopul de a-l salva de patima băuturii.
N-aş fi crezut, totuşi, că va reuşi cu adevărat. O secundă, m-am îndoit, sincer vă spun. Eram confuză şi aşteptam cu sufletul la gură ca minunea să se înfăptuiască. A reuşit să alunge definitv tristeţea din sufletul meu şi simt că renasc. Mulţumesc şi o recomand cu cea mai mare căldură.

                                                                           Verona, Timişoara


Telefoane tămăduitoarea Elena :
 +40 723 477 099 sau  +40 753 814 496
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu