vineri, 11 aprilie 2014

Site-urile noastre atrag străinii ca un catalizator!



Lansate pe piaţa web românească relativ de puţin timp, siteurile noastre de publicitate pentru vrăjitoare, clarvăzătoare şi tămăduitoare au reuşit să se impună prin calitate, aspect grafic, seriozitate şi muncă asiduă pe care o echipă de profesionişti entuziaşti o depune constant în folosul iubitorilor de magie.
Care sunt aceste siteuri?
În primul rând, www.vrajitoarero.com, urmat de altul. apărut la scurt timp, www.vrajitoare-online.com .
Recent, a apărut şi s-a impus deja prin aspectul său grafic şi prin materialele publicistice de calitate prezentate de redacţia noastră, siteul www.vrajitoareledinromania.ro.


Suntem pe piaţă în domeniul magiei din 1994! Am fost colegi cu regretatul maestru al paranormalului Ion Ţugui, dar şi cu alte nume de primă mărime în domeniu, jurnalişti recunoscuţi în România şi care colaborează permanent cu redacţia noastră.
Siteurile www.vrajitoarero.com şi www.vrajitoareledinromania.ro  au atras atenţia de curând şi televiziunilor americane şi occidentale, care ne-au cerut colaborarea în acest domeniu, exprimându-şi dorinţa să le promoveze în lume.
Ne mândrim cu această realizare de excepţie, într-o lume plină de diletanţi şi neaveniţi. Profesionalismul înseamnă seriozitate şi cunoaştere, studiu.
Vrăjitoarele de la noi primesc un suflu nou pentru recunoaşterea lor în lume, dincolo de vizitele constante efectuate de oamenii dornici de a-şi rezolva problemele, oriunde s-ar afla pe glob.

                                                                     Marian Deaconu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu