sâmbătă, 31 mai 2014

Tămăduitoarea Mariela din Galaţi vorbind despre diferite magii



Tămăduitoarei Mariela din Galaţi, apreciată de marii maeştrii ai magiei, care a fost testată şi verificată de preoţi şi de parapsihologi.
A fost premiată la saloanele de magie din Spania, Rusia, Maroc şi Brazilia, unde a dat dovadă că harul şi puterile sale sunt uluitoare.
A fost premiată cu globul unicat al magiei albe şi cu globul de cristal primite de la marele psiholog Ion Ţugui. Am discuta cu dânsa despre magii şi pracicticile specifice, un subiect interesant şi chiar fabulos.

Deschidem cutia Pandorei, doamnă Marilena?
De ce nu?!
Practicaţi magia?
Da, de foarte mulţi ani.
Care formă de magie, mai precis?
Magia albă.
Şi cum o puteţi defini, pentru cititorii noştri?
Magie albă este definită ca un set de practici ezoterice benefice și deloc periculoase pentru oameni, bazate pe controlul forțelor naturale și al energiile din jur.
Care este scopul ei?
Scopul său este de a realiza dorințele oamenilor,  de a schimba cursul evenimentelor.
Dar magia albă este atât de puternică?
Este important știți magia albă este extrem de puternic pentru a ști cum să utilizați instrumentul. Atunci când magia albă este folosită corect, acesta este capabilă să obțină rezultate foarte bune.
Cum lucrează magia albă sau vraja?
Magie albă sau vraja se efectuează printr-un ritual (sau o mulțime), cu scopul de a obține un beneficiu personal sau pentru o altă persoană.
Dar magia neagră?
Magie neagră realizează o vrajă dăunătoare unei persoane!
Una sau mai multe...
Este adevărat, însă depinde de cât de important şi complex este scopul propus. Dar în esenţă trebuie să reţinem faptul că prin magie neagră, vrăjitoarea face rău.
Magia albă poate totuşi să anihileze acest rău provocat de cealaltă magie, nu-i aşa?
Magia albă poate să elimine răul făcut prin acţiunile magiei neagre, fireşte. Dar această ésenvoutement este o practică delicată este recomandabil să fie efectuată de către o persoană competentă, pe de o parte, pentru a fi siguri persoana are o abilitate reală în domeniu, și în al doilea rând, pentru a fi sigur de a avea rezultatele dorite.
Şi magia roşie?
Magia de culoare roșie este o parte din magia albă, în funcție de situațiile romantice, emoționale sau sexuale. Întoarcere emoțională (sau reîntoarcerea dragostei) este cea mai comună şi preferată de către clienţii mei.
Rezultatele sunt spectaculoase?
Când ritualuri de magie roşie sunt practicate în mod serios, șansele de a obține întoarcerea partenerului ei sunt foarte mari.
Nu daţi greş niciodată?
Cine nu se întâlneşte cu eşecul, minte... Dar mă concentrez şi fac tot ce este posibil pentru a-l evita, se înţelege.
Lumea fuge când aude de magie neagră...
Magia neagră este o practică ocultă, care este de multe ori asociată cu vrăjitoria, folosită în principal în scopul de răzbunare.
Este oare atât de periculoasă pe cât se spune?



Magia neagră se dovedește a fi cea mai periculoasă dintre toate magii, aceasta este o magie ceremonială, cu invocarea de spirite și demoni, spre deosebire de magia albă, care este o magie naturală, cu invocarea de forțele naturii.

Demonii sunt folosiţi pentru a produce rău, aşadar...
Această formă de magie este destinată să dăuneze profund persoanei căreia îi este adresată: îi afectează corpul și viața, proprietatea, bunurile, animalele și reputația sa socială.

Cum se numesc vrăjile din această magie?

Vrăjile din această magie sunt adesea numite blesteme. Stăpânul ei este Satana, opusul lui Dumnezeu

Dar există şi alţi demoni?

Da, sunt 7!

Practicaţi magia neagră?

Eu nu! Dar ştiu regulile ei, desigur.

Care sunt?

Ritualul care se utilizează pentru a face magie neagră depinde de rezultatul pe care îl doriți. Există diferite ritualuri pentru orice, de la vraja exprimată pe care o rosteşti pentru a fi un om bogat, până la una întunecată, ca să spun aşa, care înviază morții.

Cam ce implică majoritatea ritualurilor de magie neagră?

Cele mai multe ritualuri implica următoarele elemente: se alege o locație  pentru a se face vrăji sau blesteme. Se trasează un cerc pee acest loc și se trage o pentagramă în interiorul cercului.

Şi cum se numeşte acest cerc creat, dacă are un nume?

 Acesta se numește cercul de putere. Se vor utiliza lumânări, ierburi, cristale, farmece și alte obiecte pentru a se putea vorbi cu spiritele. Apoi, incantațiile de putere (care depind de rezultatul dorit) sunt repetate de trei ori.

Iar rezultatele?

Vor veni negreşit! Şi vor fi în sensul scontat de vrăjitoare, vă asigur.
Unde vă pot găsi persoanele interesate de magie?

Le invit să mă sune, dacă vor, la numărul meu, 0753.594565.

Vă mulţumesc şi vă doresc numai realizări.

Mulţumesc mult.




                                                       Interviu de Marian Deaconu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu