vineri, 8 noiembrie 2013

Vrăjitoarea Tilora Ioana vă prezintă un ritual pentru a atrage bani



Magia Albă sau vrăjitoria poate rezolva aproape orice durere sau te ajută să ai mai mult noroc la jocurile de noroc, de exemplu. Ritualuri mele de vrăjitorie sunt de  o calitate excelentă şi sunt uşor de realizat.
Majoritatea dintre clienţii mei mă întreabă ce fel de ritualuri de vrăjitorie practice şi asta de ani de zile. Vrăji, artele oculte, arta de divinaţie etc clarviziunea ... sunt comune. Ezoterice sau oculte şi Wicca (numele dat la vrăjitorie în limba engleză), sunt folosite de mine pentru a rezolva multe probleme:
- Vrăjitorie şi Magie Neagră sau Albă pentru a câştiga un proces, a găsi un loc de muncă, obţinerea unui credit şi mult mai mult ...
- Magie Albă pentru a fi câştigătoare la jocurile de noroc, loterie...
- Magia Albă pentru cuplu, sinceritate, loialitate etc ...
- Vraja, eliminarea unei vrăji, de protecţie împotriva magiei periculoase, a vrăjilor dăunătoare de Magie Neagră.
- Reconcilierea iubitului, apropierea dragostei .

Ritual pentru atragerea banilor

Ritualurile de noroc sunt similare cu multe domenii, dar este vorba de multe ori de bani. Norocul este o parte foarte prezentă în viaţa noastră, dacă te găseşti în locul potrivit la momentul potrivit. Dar puteţi vedea şansa în două moduri, fie că o cultivaţi, fie că o provocaţi. Pentru a produce aceasta, puteţi folosi ritualuri ale Magiei Albe personalizate fiecărei cereri. Pot să vă spun că de cele mai multe folosirea acestei oportunităţi se face pentru nevoile de bani.
 Este cazul şi aici. Există mai multe ritualuri pentru a atrage bani. Voi descrie unul foarte simplu, dar faceţi 2 sau 3 în nopţi diferite. Pentru a efectua o vrajă este esenţial să ai ingredientele necesare pentru fiecare ritual.
Pentru a atrage bani, vă spun prima mea reţetă.
 Aveţi nevoie de 3 lumânări mici argintate, o monedă de argint, un plic mare, o farfurie şi un morcov. Ritualul are loc în trei etape care trebuie să fie făcute la o zi şi la o săptămână de lună plină.
 Primul pas este acela de a curăţa morcovul cu moneda, astfel încât să existe bucăţi  de morcov pe farfurie. Ar trebui să fie puse, de asemenea, şi două lumânări pe farfurie şi o a treia într-un cerc.

Pe parcursul întregii săptămâni, trebuie să lăsaţi cercul magic pe loc cu toate ingredientele. A doua etapă are loc în noaptea cu lună, când a treiea lumânare argintie din cerc ar trebui să fie aprinsă şi apoi incantaţia poate fi spusă de trei ori la rând:

 "Pentru toate eforturile pe care le- am făcut, fie ca banii să vină la mine şi prosperitatea până la sfârşitul zilelor mele. Aşa să fie. "

Apoi, ultimul pas se face a doua zi, unde totul trebuie să fie turnat într-un plic mare (morcovi, lumânări, moneda) şi  păstrat cu sfinţenie timp de10 zile sub salteaua dumneavoastră. Aruncaţi după asta moneda într-o  fântână şi ritual este complet.
Este un ritual care este foarte simplu de realizat, ingredientele sunt uşor de găsit şi, dacă aveţi energii bune acest ritual vă va ajuta cu adevărat. 



De asemenea, există multe alte vrăji pentru a face pe cineva să te iubească. De aceea vă sfătuiesc să le faceţi de 3 în 3 nopti diferite, astfel încât să aveţi cele mai bune rezultate posibile. De exemplu, utilizaţi ritualul potcoavei de cal sau a lampei de ulei în completare.

Contact : 0746.858427, 0764.644177, 0722.120706.
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu