luni, 6 iulie 2015

M-am speriat când iubitul m-a părăsit



M-am speriat când iubitul m-a părăsit pentru o femeie blondă care seamănă mult cu Scarlet Johansson, o vecină căreia toţi îi zic de fapt Scarlet şi care mi l-a furat. O târfuliţă cu aere de mare doamnă, periculoasă şi care se mai ocupă şi cu ocultismul. Iată de ce cred că l-a vrăjit şi a făcut totul ca să-i cadă în mreje!


M-a supărat şi dezgustat, aș spune chiar că sunt tare nefericită pentru că acest experiment m-a marcat profund pe plan sentimental. Este înfricoșător să fii trădată în dragoste!
Acest eșec mi-a zdruncinat încrederea în mine dar ştiu clar că nu pot renunţa la el pentru Scarlet asta care mi-a provocat multă amărăciune în suflet.
Întrebarea mea este: crezi ca sunt o idioată sentimentală? Oare i-a făcut vrăji cu adevărat?


                                                     Carolina, Seattle, SUA



Da, iubitul tău este înconjurat de vrăji de magie neagră şi dacă vrei să-l ai, trebuie să încep lucrarea.
Am însă nevoie de un obiect de-al lui, de mai multe date şi de timp. Sună-mă ca să stabilim detaliile prin care să te pot ajuta să revină la tine. Se poate!


                                                             Vrăjitoarea Izabela





Contact:  0744.183306, 0760.365999
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Un comentariu:

  1. Vreau să fac cunoscută lumii despre Doctorul Dawn Acuna, marele turnător de vrăji care mi-a adus soțul la mine când am crezut că orice speranță s-a pierdut. Doctorul Dawn Acuna și-a folosit vraja sa puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi înapoi bărbatul cu vraja ei, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi implorându-mă să-l iert și să-l accept înapoi și chiar și de atunci mă iubește mai mult decât m-am așteptat vreodată, apoi mi-am jurat sinelui că voi anunța lumea despre doctorul Dawn Acuna pentru că este un Dumnezeu trimis. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați doctorul Dawn Acuna astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat și ea: {dawnacuna314@gmail.com}
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere