miercuri, 3 septembrie 2014

Vrăjitoarea Ioniţă Claudia din Brăila



Vrăjitoarea Claudia din Brăila, este simplă, educată, elevată dar modestă, fermecătoare în dialoguri, specialistă în parapsihologie şi radiestezie, cu studii de specialitate şi universitare.
S-a născut cu har de la Dumnezeu ca să dezlege farmecele şi  să facă talismane de dragoste. După ce a descoperit calea magiei albe, a început să se perfecţioneze cu perseverenţă, ştiind că luptă pentru o cauză bună: fericirea şi liniştea semenilor ei.
Are o sensibilitate aparte şi posedă o educaţie aleasă, universitară, care o ajută în plus faţă de harul moştenit în activitatea complexă pe care o desfăşoară cu succes în domeniul astrologiei şi tarologiei.
Experienţa dobândită până acum îi permite să stăpânească toate aspectele delicate pe care le implică magia albă, în general.
Dar ea, nu numai că dezleagă cununiile, de exemplu, ci dă şi sfaturi şi poveţe apreciate de către toţi clienţii săi. Este un îndrumător atent şi constant pentru toţi cei care îi cer ajutorul.


Doamna Ioniţă Claudia a activat întotdeauna într-un mediu elevat. A colaborat cu răposatul Aristide Buhoiu, cunoscut om de televiziune de la noi, la Universul Românesc şi apoi la postul de televiziune Tele7abc.
Este o bună cunoscătoare a psihicului uman şi comunică foarte bine cu clienţii, pe care îi lasă să povestească şi cărora caută să le înţeleagă problemele delicate cu care se confruntă. Dacă acestea nu depind de ea, îi îndrumă spre alte direcţii unde ar putea să-şi rezolve problemele.
Experienţa şi talentul ei înnăscut le-a pus întotdeauna în slujba aproapelui. Este crezul său de căpătâi!
Cine are  intuiţia şi dorinţa de a apela la harul dânsei, nu va avea niciodată nimic de pierdut.


Contact: 0745.504594, 0239.620329


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu