vineri, 19 iunie 2015

M-a trădat cu şefa mea



M-a trădat cu şefa mea şi nu credeam, vă spun deschis. Eram pur şu simplu în stare de şoc. Şi asta deoarece i-am acordat prea multă încredere şi am sperat că va fi jumătatea mea.


Dar se vede treaba că nu a meritat. O vreme, a fost frumos între noi și chiar a încercat să-mi schimbe viaţa în bine, trăiam ca în paradis. Până a dat cu ochii de această femeie diabolică şi posesivă care efectiv i-a luat minţile.
Parcă l-a vrăjit. Era nebun, confuz, rău, apatic, brutal, sălbatic, greu de descris. Dar numai cu mine se comporta aşa... Nu mi-am imaginat niciodată că am să-mi plâng de milă în faţa oglinzii, asemeni lui Penelope Cruz într-un film. Eram tristă rău!
Deziluzia mea a fost mult prea mare. Am făcute farmece? Eu sau el? Am vrăji pe cununii? Ce va fi cu noi? Ce urmăreşte această femeie? Ne va distruge definitiv?
Vreau un răspuns sincer din parte dvs., vă rog. Fără menajamente, dacă se poate. Mulţumesc.



                                                   Teodora, Oslo, Norvegia



Vrăjile lui i le-a făcut, ca să-l ţină legat de ea. Este ca paralizat, un om diferit, după cum ai constatat.
Trebuie să încep lucraerea ca să-l scap de farmecele puternice trimise prin magie neagră. Sună-mă pentru amănunte. Da, este jumătatea ta şi vei reuşi să treci şi peste acest obstacol cu brio.




                                               Clarvăzătoarea Irina Ioana

Contact: 0743.434791, 0721.161456, 0039.3270695241

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com


Un comentariu:

  1. Vreau să fac cunoscută lumii despre Doctorul Dawn Acuna, marele turnător de vrăji care mi-a adus soțul la mine când am crezut că orice speranță s-a pierdut. Doctorul Dawn Acuna și-a folosit vraja sa puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi înapoi bărbatul cu vraja ei, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi implorându-mă să-l iert și să-l accept înapoi și chiar și de atunci mă iubește mai mult decât m-am așteptat vreodată, apoi mi-am jurat sinelui că voi anunța lumea despre doctorul Dawn Acuna pentru că este un Dumnezeu trimis. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați doctorul Dawn Acuna astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat și ea: {dawnacuna314@gmail.com}
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere