joi, 24 octombrie 2013

Senzaţional! Vrăjitoarea Vanessa declară că frumoasa Bianca Drăguşanu se va despărţi de Victor Slav



Într-un interviu recent acordat emisiunii de televiziune Wowbiz de pe Kanal D,  vrăjitoarea Vanessa declară că mult mediatizata şi frumoasa Bianca Drăguşanu, care s-a căsătorit în cele din urmă cu Victor Slav, se vor despărţi cât de curând.
Este surprinzător dar probabil are şi o explicaţie logică. Doamna Vanessa declară:
Am deschis cărţile de tarot pe numele ei şi pe numele lui Victor din care mi s-a arătat clar că Bianca nu va putea rămâne cu acest bărbat.
Nu este vorba că Victor are ceva sau că Andrei Cristea are ceva, este vorba de Bianca. Ea are o problemă. Ea este problema în sine. De ce? Pentru că dim moşi strămoşi, din partea ei, pot să spun că este neam rudă apropiat care a blestemat. 


Un blestem spus din gură şi cu patimă, acesta este foarte puternic şi afectează. Acest blestem a afectat o generaţie întreagă din familia ei. Acest bluestem există şi este făcut în aşa fel încât să întâlnească bărbaţi dar când îi este lumea mai dragă, totul să se rupă ca un fir de aţă, să nu poată să rămână cu niciun bărbat.
Tocmai din acest principiu, ea a avut şi foarte multe piedici. Ele au anunţat-o că ceva nu este în regulă cu soarta ei.


Acest blestem care este făcut pe Bianca o determină să nu mai poată sta lângă acel bărbat. Ori el să fugă de ea, ori ea devine în aşa încât nu poate să mai fie lângă el. Fuge de el ! I se pune o ceaţă neagră pe ochi şi fuge de el, să nu-l mai vadă, să nu-l mai audă.
Ruptura dintre Bianca şi Victor Slav mi s-a arătat în trei bobi zăbavă, care poate să însemne trei zile, trei luni sau maxim trei ani !  
Vrăjitoarea Vanessa, recunoscută de toţi pentru predicţiile sale, care în timp s-au adeverit, este specializată, putem spune, în lumea vedetelor şi foarte mulţi ţin cont de ele. Poate din acest motiv este şi extrem de căutată şi de mediatizată.
Harul său de a desluşi viitorul unor persoane importante din peisajul vedetelor autohtone o fac curtată şi chiar vedetă, râvnită şi trezind gelozia altora. Dar lumea este într-o continuă mişcare şi vrăjitoarea Vanessa cunoaşte tehnica de a ţine pasul cu vremea.

Vizitaţi şi pagina sa de pe siteul www.vrajitoarero.com
Contact : 0740.976115, 0720.560568

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu