vineri, 24 ianuarie 2014

Tămăduitoarea Ioana are ritualuri de dragoste puternice pentru lunile februarie şi martie



Ioana este vizionară şi în acelaşi timp tămăduitoare.
Sunt multe necazuri, greutăţi, forme malefice cu care oamenii se confruntă, cu multă durere, dar prin magie albă, prin cei care ştiu să pătrundă şi să analizeze, oamenii reuşesc să  se bucure în cele din urmă de viaţă.
Unul dintre aceşti oameni care ştiu să pătrundă în tainele acestor forme malefice este doamna Ioana, studiată ani în şir de binecunoscutul om de ştiinţă Ion Ţugui, care a demonstrat cu succes rezolvarea foarte multor cazuri deosebit de complexe.
Ea nu este o ghicitoare, ci o vizionară, o tămăduitoare cu har sfânt şi cu puteri paranormale, pe care le deţine încă din copilărie.
La această femeie au apelat oameni care îşi pierduseră orice fel de speranţă, care nu mai găseau drumul de a merge mai departe în viaţă şi au plecat vindecaţi şi fericiţi de la dânsa.
Doamna Ioana vizionează printr-o cruce sfinţită, vede destinul omului, iar în cazurile în care nu poate interveni, îndrumă omul către medici, biserici sau mănăstiri.


Vindecă impotenţa, alcoolismul, depresiile, bolile de piele, epilepsia, dezleagă cununii, scoate argintul viu, aduce spor în afaceri, uneşte oamenii despărţiţi, aduce spor în casă.
În 29 de zile a rezolvat 59 de cazuri!
Doamna Ioana este nepoata preotului Ştefan.

Contact: 0755.512041, 0743.831809, 0725.481365
 Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu