vineri, 17 ianuarie 2014

Clarvăzătoarea Mariela : Magia albă este fără niciun pericol fizic sau psihologic



Faima clarvăzătoarei Mariela a depăşit de mult graniţele oraşului unde locuieşte, Galaţi.
Este recunoscută în toată ţara drept una dintre cele mai experimentate vrăjitoare, rivalizând cu alte nume celebre de la noi.
Rezultatele sale remarcabile o recomandă drept o vrăjitoare care are har în magie. În plus, a fost premiată la multe concursuri sau congrese din ţară şi internaţionale.

De ce aţi ales să practicaţi magia ?
Pentru că am har pentru magie. Puţine persoane se pot lăuda cu adevărat că deţin un har înnăscut de a practica magia.
Ce fel de magie practicaţi ?
Magia albă. Nu-mi place cea neagră pentru că face rău semenilor noştri. Magia albă lucrează pentru a ne ameliora viaţa. Pentru binele tuturor. Nu trebuie să vă temeţi de magia albă în niciun caz.
Ajută destinul ?
Toată lumea are dreptul la un moment dat să-şi provoace destinul. De ce să-şi asume riscuri uriaşe când prin magie i se pot rezolva uşor şi sigur problemele ?
Magia poate deci să ne dea o mână de ajutor ?
Evident. Munca mea constă din a vă sfătui, din a vă ajuta şi de a vă însoţi în acest demers.
Sunt multe persoane care vă cer să le ajutaţi ?
Deşi nu vă vine să credeţi, există foarte multe persoane necăjite şi mulţi oameni au nevoie de un ajutor ca cel pe care îl ofer eu.
Se poate aşadar spune că sunteţi utilă societăţii ?
Îmi place să cred asta, da.
Este proba că munca dvs. este utilă.
Fireşte. Sunt mulţumită la maxim când o persoană care era foarte supărată şi plângea necontenit că în urma acţiunii mele, reuşeşte din nou să zâmbească. Este o mare mulţumire sufletească, credeţi-mă.
Există riscuri majore cu magia albă?
Dacă este practicată de o persoană calificată şi care are experienţă, nu există absolute niciun risc.
Oricine se poate apuca să facă magie?
În niciun caz. Pentru magie trebuie să te naşti cu har! Să-l moşteneşti ! Magia nu este o treabă uşoară şi la îndemâna oricui. Trebuie să te perfecţionezi permanent, să cauţi formule de a rezolva cazurile complicate cu care te întâlneşti.
Şi totuşi, mulţi încearcă…


Dar nu reuşesc. Magia este grea şi pretenţioasă, necesită mult timp alocat, răbdare, talent şi har. Nu este o floare la ureche. Înainte de a începe un ritual este nevoie de purificarea locului şi a trupului, trebuie să fii calm, deconcentrat, detaşată de stresul cotidian, să nu te perturbe nimic, trebuie igienă şi relaxare.
Deci nu se face oriunde şi oricând ?
Deloc. Magia are regulile sale care necesită de a fi respectate. Este o artă şi ca orice artă, este nevoie să aibă cutume.
Rezultatele sunt rapide?
Depinde de complexitatea cazurilor. Uneori sunt, dar de cele mai multe ori rezultatele se văd după o serie de şedinţe. Nu trebuie să grăbeşti unele lucruri…
Am înţeles. Magia este însă sau nu ca un joc la ruletă ?
Este o ştiinţă străveche, care a venit până la noi de la egiptenii antici, de la babilonieni şi greci. S-a practicat de milenii şi pretutindeni în lume.
De ce se tem oamenii de ea ?
În general, oamenii se tem de ceea ce nu înţeleg şi mai ales de necunoscut. Dar vreau să precizez clar că magia albă este fără niciun pericol fizic sau psihologic. Şi poate să anihileze lucrările rele efectuate prin cealaltă magie, magia neagră.
Rezultatele dvs. sunt recunoscute. V-aţi întâlnit şi cu eşecuri ?
Mai rar, din fericire.

Contact : 0753.594565, 0722.594565
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu