vineri, 22 august 2014

Tămăduitoarea Ştefania Victoria, o prezenţă de top în magia noastră



Tămăduitoarea Ştefania este una dintre cele mai cunoscute de la noi, cu realizări remarcabile în domeniul magiei, care a obţinut numeroase premii naţionale şi internaţionale în domeniul magiei.
A fost remarcată de celebrul parapsiholog Ion Ţugui în anul 1982, la Bucureşti, în cadrul Salonului de Magie, apoi a devenit o prezenţă constantă în presa scrisă şi la televiziuni cu interviuri şi articole de marcă care i-au atras simpatia şi clienţi. dar imediat şi realizări notabile care au propulsat-o în fruntea ierarhiei vrăjitoarelor vedete de la noi, preţuită tocmai pentru succesul constant în pleiada de cazuri rezolvate, deşi foarte complicate.
Se trage dintr-o familie valoroasă de vrăjitoare, renumite în toată Muntenia de veacuri. De la ele a moştenit acest har preţios şi acum, doamna Ştefania duce tradiţia mai departe cu mult succes, aşa cum se obişnuieşte pentru cineva care s-a născut cu har.


Tămăduitoarea Ştefania poate să rezolve orice problemă privind farmecele şi blestemele prin magie albă, pe care o practică la cel mai înalt nivel.
Tămăduitoarea Ştefania vă aduce ritualuri speciale din Asia, în principal din Tibet, de unde are şi leacuri minunate pentru voi.
Scoate argintul viu, vă scapă de alcoolism, droguri, de viciul jocurilor de noroc şi aduce persoana iubită înapoi, spor în casă şi afaceri etc.
Deschide cărţile de tarot şi vă ghiceşte trecutul, prezentul şi viitorul cu cea mai mare acurateţe.
Doamna Ştefania a rezolvat cazuri complicate, ale unor persoane din străinătate din ţări cum ar fi SUA, Brazilia, Peru, Jamaica, Haiti, Costa Rica, Venezule, Spania, Italia, Rusia, Germania, Suedia, India, Irlanda, Islanda, Belgia, Franţa, Ucraina, Dubai, oameni care au bătut toată lumea şi nu găseau leac la problemele lor.
Dar ea a reuşit cu succes acolo unde foarte mulţi vraci renumiţi de pe planetă au eşuat!
Pretind multă seriozitate şi ofer profesionalism şi discreţie. Dăruiesc talismane de noroc şi de protecţie.




Contact: 0743.854205, 0763.444591
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu