duminică, 9 februarie 2014

Tămăduitoarea Iolanda declară că magia vizează împlinirea individului



Cunoscuta tămăduitoare Iolanda, extrem de premiată în lume şi cu rezultate remarcabiel în domeniul magiei albe, a fost născută cu un har deosebit de a vedea ce alţii nu pot vedea. Previziunile ei s-au adeverit a fi exacte de-a lungul timpului, ceea ce a atras implicit simpatia şi admiraţia celor care au aflat de ele.
Doamna Iolanda are capacitatea uluitoare de a viziona şi de la mii de kilometri, uimindu-şi practic clienţii cu lucruri şi fapte despre care nu ar fi avut cum să ştie.
Am purtat o discuţie interesantă cu dânsa pentru a putea să vă prezentăm o parte dintre secrete sale şi viziunea pe care o are despre magie şi lumea în care trăim.
De ce practicaţi magia albă ?
Pentru că am fost aleasă de către divinitate să ajut cu orice preţ oamenii necăjiţi.
Cum s-a petrecut asta ?
Într-un vis, atunci când eram mică mi s-a arătat Domnul care mi-a spus că m-a înzestrat cu un har pe care puţini îl au în această lume. M-a povăţuit să merg pe cale pe care mi-a ales-o şi L-am ascultat întocmai.
De ce spuneţi că nu faceţi vrăjitorie?
Vrăjitoria este inseparabilă de Istorie. Mai mult, putem spune că ea chiar are un rol în întreaga Istorie: la toate popoarele, în toate ţările, încă de la începuturile umanităţii ea a însoţit oamenii. Dar a rămas totuşi o ştiinţă misterioasă, care provoacă teamă şi impune respect.
Da, oamenii se cam tem de ea, de necunoscut şi de aura de mister care o înconjoară dintotdeauna. Vreţi să nu fiţi văzută ca o vrăjitoare ?
Nu sunt vrăjitoare, ci altceva. Eu îi spun prezicătoare, deşi mai indicat ar fi vizionară. Termenul vrăjitorie este destul de greu de definit. Mai uşor ne este de a explica ce este Magia Albă sau Magia Neagră. Original cuvântul „vrăjitoare” se traduce prin „zicătoare de farmece”.
În Antichitate, Vrăjitoria era tolerată. Dar imediat ce s-a impus creştinismul, Biserica a considerat că actul magic este impur pentru că el viza de a-l „contra pe Dumnezeu”. Magia a devenit astfel, în ochii Bisericii o superstiţie pentru că practicantul crede în eficacitatea cuvântului şi a ritului în sine. Într-un cuvânt, deranja, aşa încât s-au căutat pretexte penibile. Cum deranjează şi acum…
Magia şi Vrăjitoria au continuat totuşi să existe, deşi acum mai discret, şi chiar să evolueze, în pofida vicisitudinilor vremii pline de obscurantism şi ură, de intoleranţă. Vrăjitoria a început să fie practicată mai mult în mediul de la ţară şi de către femei. Primele procese ale vânătoarei de vrăjitoare au apărut către 1460 în comitatul Arras, când numeroşi notabili şi persoane respectabile au fost acuzate de vrăjitorie, după ce fuseseră denunţaţi de alţi suspecţi. A fost un val de arestări, iar acuzele de satanism au îngrozit oamenii. De fapt, fenomenul s-a politizat şi astfel, a reprezentat un mijloc dur de răzbunări.
Represiunea vrăjitoriei din secolul XI a funcţionat prin valuri succesive de epidemii, care au semănat panică. Vin, desigur, a fost dată pe seama vrăjitoarelor.
Din fericire, astăzi vrăjitoarele nu mai sunt văzute ca întruchiparea Răului şi nici nu este cazul.


La începutul vânătoarei de vrăjitoare, declanşată de Inchiziţie, numai tribunalele inchiziţionale le puteau condamna. Apoi, competenţele lor au fost rapid extinse şi tribunalelor civile, mai severe şi crude, culmea, decât cele ale Inchiziţiei temute, lăsând mână liberă acuzaţiilor cele mai nebuneşti şi adesea bazate doar pe ura unor vecini invidioşi.
Epoca aceasta a apus şi astăzi, vrăjitoarele, ne place să credem, au rolul lor în societate.
Sunt căutate de vedete, de oameni de stat, de politicieni şi de oameni de rând, cu toţii având practic probleme de diferite naturi.
 Da, omul, orice rang sau funcţie ar avea, nu scapă de probleme. Pe unele, le poate rezolva însă numai cu ajutotul vrăjitoarelor sau prezicătoarelor.
Dar o vizionară, aşa cum sunteţi, ce face în plus ? Care a r fi diferenţele ?
Ceea ce face eu este ca un fel de viziune globală spaţiu-timp. Eu pot să călătoresc cu uşurinţă, graţie harului meu, din trecut în viitorul său şi invers, fără nicio problemă !
O vrăjitoare nu poate ?
Vrăjitoarele au unele limite ! Asta le este aproape imposibil de realizat !!
Am înţeles. Cum se distinge magia de religie ?
Vrăjitoria se disting de religie, pe de o parte, şi de culturile misterioase pe de altă parte. Oricare ar fi etimologia cuvântului religie, ea pune accentul pe importanţa unui ritual fixat şi recunoscut prin tradiţiile şi deciziile comunităţii. În schimb, Magia pune accentul pe practici şi procedee mai mult sau mai puţin fanteziste, depinzând de un individ (de aceea cel aflat în probleme ş aflat într-o şedinţă la vrăjitoare trebuie să fie sincer şi deschis la suflet) şi este destinată „trăirii” acelui individ. Religia acţionează la lumina zilei, magia într-un univers secret. Este mai discretă.
Religia implică toate puterile zeilor (sau ale lui Dumnezeu) pe care îi fac să acţioneze spre binele oamenilor. Magia şi Vrăjitoria pretind supunere zeilor, vrea să-i comande (uneori prin ameninţări) pentru a interveni ca să realizeze destinul persoanei aflată în mare impas. Se poate deci spune că Magia este inversul religiei.
Vă întrebaţi, probabil, care sunt atunci diferenţele între Magie, vrăjitorie şi cultele misterioase, cum ar fi cele ale lui Eleusis sau orfismul, toate aceste doctrine secrete? Punctul lor comun este mai întâi necesitatea unei iniţieri în scopul unui rezultat. Numai că Magia cere un rezultat imediat (în formulele de incantaţii revine neîncetat „repede, repede, foarte repede”). Participantul la mistere trebuie să fie pregătit pentru un ritual care durează mai multe zile. În orfism, de exemplu, se presupune că este vorba de un ritual care are ca scop obţinerea fericirii care poate să survină chiar peste mai multe vieţi. Dar Magia, misterele şi orfismul vizează toate împlinirea individului, eliberarea personală.
Magia este arta care pretinde de a produce efecte contra naturii. Se distinge Magia Albă şi Magia Neagră, care operează cu efecte supranaturale cu ajutorul demonilor.
Viziunile dvs. sunt remarcabile şi asta atrage clienţii de pretutindeni ca un magnet. Dar ce părere aveţi despre lumea în care trăim ?
Este într-o continuă transformare, ca şi Universul căreia aparţinem. Se vor întâmpla multe lucruri urâte cu Natura pe planeta noastră şi oamenii vor fi influenţaţi profund de magnetismul planetei şi de alte forţe superioare în sensul negativ.
Sunt şanse să supravieţuim ca specie ?
Da, omul are capacitatea de a răzbate şi de a trece peste mii de obstacole. Deşi pare extrem de firev, este uimitor de puternic şi de tenace. Dar Pământul nu va mai arăta aşa cum îl ştim de mii de ani. Suntem pe cale de a asista la o transformare epocală şi asta ne va costa pe toţi. Nu uitaţi că dincolo de orgolii şi de vanitate noastră, a fiecăruia, trăim cu toţii în aceeaşi corabie. Ne place sau nu !
Care este principalul principiu al Magiei ?
Principiul Magiei este întotdeauna acelaşi: invocarea principiilor superioare şi a fi în rezonanţă cu elementele care ne înconjoară. Practicantul acesteia fie că este numit mag, magician, vrăjitor sau vrăjitoare dă o mişcare pozitivă sau negativă (după caz) practicilor (acţiunilor) sale.
Vrăjitoarea trebuie să fie umilă faţă de elementele care ne înconjoară. Deviza unei vrăjitoare conştiente şi faimoasă este: „Fă bine şi vei primi bine, fă rău şi el te va distruge.”
Mulţumesc pentru acest interviu şi vă doresc succes în activitate.
Si eu vă mulţumesc.
                                    Interviu realizat de Marian Deaconu

Contact tămăduitoarea Iolanda : 0743.755162, 0741.384845
 Vizitaţi şi pagina ei de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu