vineri, 7 februarie 2014

Doi oameni sortiţi unul altuia s-au întâlnit în casa clarvăzătoarei Elisabeta, care le-a dezlegat cununiile



Melania G. P. este profesoară de limba engleză la un liceu din Oradea. Tânără, frumoasă, cu o situaţie materială foarte bună, toate ar fi trebuit să-i meargă din plin. Şi totuşi, până acum câteva luni, viaţa ei a fost un coşmar care a durat timp de zece ani.
Totul a început de la o întâmplare banală.
În 1986, pe când era studentă la Cluj, Melania a cunoscut, acasă la o prietenă, un tânăr inginer care apoi a început să o curteze asiduu. Povestea lor de dragoste ar fi putut să mai dureze încă vreme îndelungată dacă Melania n-ar fi descoperit, din întâmplare, că pretendentul ei era deja căsătorit şi avea o fetiţă de un an şi jumătate.
Fără să asculte nicio altă explicaţie, ea a rupt imediat legătura cu Mihai, aşa se numea tânărul, şi a hotărât să se transfere la Iaşi pentru a termina anul V de facultate.
Numai că lucrurile nu s-au oprit aici. Mihai a căutat-o peste tot, iar după ce a reuşit să o găsească nu mai contenea cu rugăminţi care, treptat treptat, s-au transformat în ameninţări.
Disperată, Melania l-a ameninţat şi ea că-l reclamă la Miliţie dacă nu o lasă în pace. Dar chiar şi după ce lucrurile au intrat pe făgaşul lor normal în urechi îi mai răsunau ultimele lui cuvinte: O să te fac să-ţi pară rău toată viaţa, Meli!
Timpul a trecut, rănile sufleteşti ale Melaniei s-au vindecat dar…nimic nu mai era ca înainte. Niciun proiect început de ambiţioasa tânără nu putea fi dus până la capăt. Ceva în ultimul moment zădărnicea orice realizare. Foarte curtată şi apreciată de bărbaţi până atunci, de Melania, cea mai frumoasă stagiară din Oradea nu se mai lipea nimeni, după cum povesteşte doamna G. P., mama Melaniei. Şi nu numai atât! În fiecare seară, în casă se întâmplau lucruri din ce în ce mai ciudate. Vasele cădeau de pe poliţe, paharele se spărgeau stând pe masă, mobilele scârţiau, iar Melania nu putea închide un ochi din pricina coşmarurilor care o chinuiau noapte de noapte.
Nici posturi, nici rugăciuni, nici medici, nici babe, nimic nu a putut schimba această stare de lucruri. Timp de zece ani, în viaţa Melaniei G.P. a fost un şir de eşecuri şi deziluzii. Din cauza oboselii accumulate şi a stresului produs de lucrurile ciudate care se întâmplau zi de zi, ea a sufeit o paralizie musculară generală, în urma căreia s-a refăcut extreme de greu.
Şi, din când în când, îi răsunau ca un leitmotiv ultimele cuvinte ale ultimului ei iubit: O să te fac să-ţi pară rău toată viaţa, Meli!
Deznodământul acestei poveşti s-a petrecut în casa clarvăzătoarei Elisabeta, la care Melania G.P. a ajuns în urma unui articol publicat într-o revistă.
Verdictul fermecătoarei, cum ea-însăşi se numeşte, a fost: Fetiţo, cineva ţi-a legat soarta şi ţi-a trimis argintul viu.
În faţa ochilor nedumeriţi ai tinerei profesoare ea a materializat într-un recipient vraja sub forma unui şarpe încolăcit de trei ori.
Era ziua în amiaza mare, într-o cameră luminoasă, fără conuri de umbră sau obscuritate, fără nimic ascuns sau care să poată ascunde ceva, povesteşte Melania. Eu, care până atunci nu prea credeam în vrăji sau lucruri oculte, am văzut cu ochii mei, în borcanul gol până atunci, apărând un şarpe încolăcit.Ceea ce m-a convins de veridicitatea apariţiei a fost faptul că totul se petrecea în lumină, iar eu sunt o persoană care nu poate fi hipnotizată, acest lucru mi l-au spus mai mulţi medici de nenumărate ori.
După multe aşa numite proceduri, clarvăzătoarea Elisabeta i-a spus Melaniei că problema  a fost rezolvată, iar soarta ei este un bărbat pe care îl va întâlni în următoarele două săptămâni.
Nu prea încrezătoare, Melania a plecat acasă, aşteptând să vadă ce se va întâmpla. Şi nu se mai întâmpla nimic, zgomotele ciudate din casă dispăruseră complet iar liniştea sufletească a Melaniei revenise şi ea.
Fericita tânără s-a urcat în tren şi s-a dus din nou la casa clarvăzătoarei Elisabeta, pentru a-i mulţumi celei care era convinsă că o ajutase. Aşteptând la poarta doamnei Elisabeta a remarcat un bărbat cu un buchet de flori care aştepta şi el.


Din vorbă în vorbă ea a aflat că şi el, Florea Ţ. din Bucureşti, avusese exact aceleaşi probleme ca şi ea, iar verdictul fermecătoarei în cazul lui fusese acelaşi. De-abia mai târziu Melania şi-a dat seama că trecuseră două săptămâni de la prima ei vizită la clarvăzătoarea Elisabeta!
Cei doi s-au căsătorit la scurt timp.

Contact clarvăzătoarea Elisabeta: 0743.497794
Vizitaţi şi pagina ei de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu